Dobrodošli! Lahko se prijavite ali ustvarite račun.

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednarodne smernice za e-poslovanje.

S spletno trgovino Supleks.si upravlja podjetje Supleks, trgovina in storitve, d.o.o.

Registracija uporabnika

Če želijo obiskovalci spletne strani opraviti nakup, je potrebna registracija. Pri registraciji je potrebno vpisati svoj e-mail naslov, geslo ter ostale zahtevane osebne podatke.

Prijava uporabnika

Za prijavo v spletno trgovino je potrebno vpisati svoj e-mail naslov in geslo.

Postopek oddaje naročila

Korak št. 1 – Možnosti nakupa

V spletni trgovini kupujete artikle s klikom na gumb »V košarico«. Artikle si lahko v vsakem trenutku ogledate v Vaši nakupovalni košarici, jih odstranite, spreminjate količino in preverite znesek dostavnih stroškov. Ko ste z vsebino nakupovalne košarice zadovoljni, pritisnete gumb »Na blagajno«.

Korak št. 2 – Naslov plačnika

Uporabite lahko naslov, katerega ste podali pri registraciji oz. drug naslov.

Korak št. 3 – Naslov dostave

 V tem koraku izberete naslov, kamor vam naj pošljemo blago.

Korak št. 4 – Način dostave

Izberete lahko osebni prevzem ali pošiljanje po pošti.

Korak št. 5 – Način plačila

Izberete lahko samo plačilo po predračunu (zaradi ureditve, ki plačilo po povzetju šteje kot poslovanje z gotovino in je potrebna davčna blagajna). Po potrditvi naročila boste na vaš e-mail naslov prejeli predračun z vsemi obveznimi podatki.

Pred nadaljevanjem na naslednji korak morate potrditi, da ste prebrali in se strinjali s temi Pogoji poslovanja

Korak št. 6 – Potrditev naročila

V 6. koraku je prikazan povzetek vašega naročila, ki ga potrdite z pritiskom na gumb »Potrdi naročilo«. Vaše naročilo je oddano.

Obdelava naročila in dobavni roki

Blago, ki je na zalogi, bo odpravljeno v roku dveh delovnih dni po prejetju naročila oz. plačila po predračunu.

Za blago, ki ni na zalogi, je običajni dobavni rok 10-14 delovnih dni. Priporočamo, da nas pokličete in vam bomo z veseljem pojasnili, kdaj bo artikel na zalogi.

Po opravljenem plačilu lahko blago osebno prevzamete na naslovu Loke 39, 3304 Tabor.

Za dostavo paketov skrbi Pošta Slovenije oz. alternativno DPD. Strošek dostave se avtomatsko prišteje pred zaključkom naročila v skladu s trenutno veljavnim cenikom Pošte Slovenije.

Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije ob izročitvi paketa zaračuna provizijo v višini 0,96 € za pakete v vrednosti do 96,00 EUR oz. 1% vrednosti pri vrednosti paketa nad 96.00 EUR.

Pravica do odstopa od nakupa in vračila blaga

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in neuporabljeno v originalni embalaži.

Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračilo vplačila bomo izvršili na TRR kupca, ki ga je kupec dolžan sporočiti pri odstopu od pogodbe oziroma podatke priložiti vrnjenim artiklom.

Kupec mora v primeru odstopa od pogodbe obvezno sporočiti odstop od pogodbe pred pošiljanjem blaga. Pošiljk z odkupnino, brez vnaprejšnjega dogovora ne sprejemamo, prav tako ne odgovarjamo za stroške, ki bi lahko s tem nastali.


Veljavnost ponudbe in sklenitev pogodbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Naročeno blago je v lasti ponudnika do plačila celotne kupnine.

Cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini supleks.si in se lahko razlikujejo od rednih cen. Pridružujemo si pravico do spremembe tehničnih opisov in konfiguracij brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Za morebitne napake se opravičujemo.

Izjava o varovanju podatkov

Vaše podatke bomo obravnavali zaupno in jih skrbno varovali. Pridobljene podatke bomo uporabljali le za nemoteno izvedbo nakupov in statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletne strani.

 

 

 

buy replica hublot replica relojes top replica rolex swiss rolex replica watches polo ralph lauren t shirts cheap ralph lauren t shirt cheap polo ralph lauren sale polo ralph lauren shirts polo ralph lauren sale polo ralph lauren shirts replicas de relojes rplicas de relgios replica audemars piguet audemars piguet replica watches rpliques de montres